Skovhuset Ørestad Syd

HB Trapper A/S har produceret og monteret ikke mindre end i alt ca. 300 altaner til nyopførte "Skovhuset" i Ørestad Syd. Beliggende ved Kalvebod Fælled og det verdensberømte 8-tallet (som HB Trapper også var storleverandør til) er Skovhuset et af Ørestadens eftertragtede byggerier.

Byggeriet består af i alt tre blokke/bygninger:

  • Bygning G2 - Skovhuset består af i alt 91 ejerlejligheder, som næsten alle har 2 altaner (en østvendt og en vestvendt altan). Altanerne varierer i både størrelse og udformning, men de består alle af kobber- og champagnefarvede sandwichplader, der er monteret på et bærende stålelement. Rækværket / værnet på altanerne er i hærdet, lamineret glas med balustre i varmforzinket stål.
  • Bygning H - Også her er der øst- og vestvendte altaner, der er konstrueret på samme måde som Skovhuset. Den eneste forskel er at altanvæggene og bundene består af hvide sandwichplader monteret på bærende stål.
  • Bygning F - Deler samme gård, men er placeret overfor de to andre blokke. Altanerne i denne bygning er produceret i varmtgalvaniseret stål, hvor både altanens bund og rækværk er lavet i stål. Derudover har hver enkelte altan en skærmvæg i hærdet, lamineret glas.

I visningen ovenfor kan du se billeder af de tre typer altaner.

Kontakt HB Trapper hvis du vil vide mere om projektet eller er interesseret i et tilbud på din næste altan.

DEL SIDEN MED DIT NETVÆRK:
    Hjertestarter hos HB Trapper  

 
HB Trapper & Stål A/S

Enggårdvej 15  |  7400 Herning
Tlf: 97 16 15 55  |  CVR-nr.: 11 51 62 03
EAN nummer: 5790002473807 

Sjælland
HB Trapper & Stål A/S
Farverland 3
2600 Glostrup

Tilbudsafdeling: tilbud@hbtrapper.dk

Bogholderi: bogholderi@hbtrapper.dk

Faktura: faktura@hbtrapper.dk

Øvrige henvendelser: hb@hbtrapper.dk
 
Besøg også: www.schacktrapper.dk