Altaner forøger boligens salgsværdi

En flot altan forøger boligens salgsværdi, og for mange - både ejere og lejere - er altanen i dag et krav, når de er på udkig efter en ny bolig. En altantilbygning er dermed ikke bare en gevinst nu og her, men også en økonomisk fornuftig beslutning, da altaner ofte tjener sig selv hjem igen, når boligen skal sælges.

Hos HB Trapper A/S oplever vi en stor efterspørgsel på altaner - særligt i større byer som København, Aarhus, Odense og Aalborg, hvor kvadratmeterpriserne er høje og mulighederne for tilbygning ofte begrænser sig til udvendige tilbygninger og renoveringer.

 

Altanen der tjener sig selv hjem

Altanrådgiver Karsten Pihl hos HB Trapper fortæller:

HBs standard koncept giver mulighed for opfyldelse af individuelle ønsker og størrelser på altaner. En typisk altan til lejligheder er 1,5 x 3,0 meter med en pris på ca. 75.000,- DKK - alt afhængig af materialevalg. Mange kunder oplever, at deres nye altan har forøget boligens salgsværdi med op mod 200.000,- DKK og dermed ofte med mere end selve altanen har kostet, og fortsætter:

- I dag er altaner inkluderet i langt de fleste nybyggerier og samtidig er den ældre boligmasse i gang med at blive moderniseret i de store byer. Hos HB Trapper er vi specialister i både nybyggeri og renoveringer. Vi har i de seneste år været med på mange spændende renoveringsopgaver - både store projekter med flere hundrede altaner såvel som mindre projekter til ejerlejligheder og andelsboligforeninger.

 

Ønsker du at sidde på din egen altan til sommer?

Ja, så skal man faktisk i gang med at indhente tilladelse fra kommunen allerede nu. Med dygtige og erfarne konsulenter samt egen tegnestue tilbyder HB Trapper professionel rådgivning igennem hele forløbet - lige fra ideudvikling til montering af altanerne, slutter Karsten Pihl.

Kontakt Karsten eller en af vore andre konsulenter lige nu for at høre mere om vores mange forskellige altanløsninger.

DEL SIDEN MED DIT NETVÆRK:
    Hjertestarter hos HB Trapper  

 
HB Trapper & Stål A/S

Enggårdvej 15  |  7400 Herning
Tlf: 97 16 15 55  |  CVR-nr.: 11 51 62 03
EAN nummer: 5790002473807 

Sjælland
HB Trapper & Stål A/S
Farverland 3
2600 Glostrup

Tilbudsafdeling: tilbud@hbtrapper.dk

Bogholderi: bogholderi@hbtrapper.dk

Faktura: faktura@hbtrapper.dk

Øvrige henvendelser: hb@hbtrapper.dk
 
Besøg også: www.schacktrapper.dk