HER FÅR DU DEN GODE STIL MED HJEM

 

Hvordan vil du gerne byde dine gæster velkommen?

Når du skal etablere forbindelse mellem to etager er der mange valg at træffe i forhold til materiale, udformning, design, prisklasse osv. Nok skaber de eksisterende rammer en form for begrænsninger, men som vi ser det, skaber de endnu flere muligheder. Mulighed for lade trappen gå i ét med rummet, mulighed for at anvende et helt nyt materiale, mulighed for en praktisk - eller en eksravagant - løsning og mulighed for at skabe et nyt omdrejningspunkt i dit hjem. Valget er dit. 

En trappe får din bolig til at hænge sammen, og den skal både være indbydende at gå på og at se på. Trappen binder underetage og overetage sammen, og det er i høj grad trappen og placeringen af trappen, der afgør den daglige trafik på trinene. Spørg os, hvis du har brug for hjælp eller et gode råd. Vi hjælper dig gerne med at vælge den helt rigtige trappe. 

De fleste køber kun én trappe i deres liv, så det er vigtigt at vælge rigtigt. Og der er ingen grund til at vente:
 

Få 10.000 i rabat ved køb i 2018*

Køber du en trappe hos os i indeværende år, får du 10.000 kr. i rabat*. Gå på opdagelse her på siden og lad dig inspirere af de mange eksempler på unikke trappeløsninger fra HB Trapper. Kontakt mig på hj@hbtrapper.dk eller tlf. 53 62 61 69, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning - eller er til at bestille. Så sørger jeg for, at du får 10.000 kr. i rabat* på din nye trappe. 

Du kan også anvende vores kontaktformular eller vores trappeopmålingsskema

Med venlig hilsen
Henrik Juncker

*Rabatten kan max udgøre 20 % af trappens pris inkl. moms og kan kun udløses ved fremvisning af indstik fra Golf Business & Butler.
 

Gå på opdagelse

På vores website kan du finde eksempler på stort set alle tænkelige trapper. Fra store domiciltrapper, der byder kunderne velkommen og til elegante løsninger til private hjem. Alle har det til fælles, at de er tegnet og konstueret af HB Trappers egne erfarne ingeniører og håndværkere. Det er din sikkerhed for et unikt, solidt og gennemført stykke håndværk.

DEL SIDEN MED DIT NETVÆRK:
    Hjertestarter hos HB Trapper  

 
HB Trapper & Stål A/S

Enggårdvej 15  |  7400 Herning
Tlf: 97 16 15 55  |  CVR-nr.: 11 51 62 03
EAN nummer: 5790002473807 

Sjælland
HB Trapper & Stål A/S
Farverland 3
2600 Glostrup

Tilbudsafdeling: tilbud@hbtrapper.dk

Bogholderi: bogholderi@hbtrapper.dk

Faktura: faktura@hbtrapper.dk

Øvrige henvendelser: hb@hbtrapper.dk
 
Besøg også: www.schacktrapper.dk